+Follow|Dashboard
Never Alone
Welcome.


♥Hello
♥Welcome to my blog darling
♥This blog is MINE !
♥So , please be respect with my blog okayy baby
♥I Love You
Navigate here.

Diary Profile Shout Linkies

Credits.
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Edit by : me
Best view : google chrome



# 13:39
Friday, 22 June 2012 | 13:39 | 2 cute nerdy(s)



❤ older posts /

# 13:38
| 13:38 | 0 cute nerdy(s)

 

 i love you sayang , you had completed my life :')



❤ older posts /

HELLO :) # 05:44
Sunday, 1 April 2012 | 05:44 | 1 cute nerdy(s)


ohoohoii 
hello sweetie pretty encemm haha 
memang sekarang dah jarang nak update blog . 
update pun bila rasa nak update je :)
heeeee , sebenarnye nak bagi tahu something . 
sebenarnyeee kannn
sebenarnyeee
sebenar benarnye
sebenar benar benarnye
kannn
hihi okayy , sebenarnye . eh ? ade lagi perkataan niy ? haihh
okayy , actually lyza just nak bagi tahu yang lyza baru lepas buat lyric lagu . 
haha , tuh je yang nak bagi tahu sebenarnye . 
weeeeeee , babai :D


❤ older posts /

first cover # 06:34
Thursday, 15 March 2012 | 06:34 | 0 cute nerdy(s)


haaaiiii !!
eeeee , lamenye tak update blog niy .
banyak nye spider web .
fuhhh fuhhhhhh . haaaaaaa , hilang pun .
hehe , okay dah dah .
niy nak bgitau pasal cover yang lyza buat niy .
dah banyak kali dah try upload , tapi mesti ade benda yang tak kena .
AKHIRNYA ! hari niy dapat jugak upload benda alah niy . hahaha .
oooooo , nak tau eh siapa yang main guitar tuh ? 
tuh adik kawan lyza lahh , ape lahh .
nama dia firdaus :)

okayy , nak CREDIT sikit . sikit je lahh kannn
thanks to daus sebab mainkan guitar .
kalau lyza tau main guitar , confirm-2 lyza main sendiri . itu pun "kalau" . haha :D
thanks jugak kat nyna sebab rakamkan video niy .
kalau bukan kau , siapa lagi yang nak tolong kan ? haha 
and the last , thanks jugak kat wawa sebab tolong 
haaaa , tolong ape eh ? tolong tengok je kot . haha :D

ps : suara tak sedap ? okayy tau .
ade wa kisah sedap ke idakk ?
hohoho :O


❤ older posts /